Comentariul senatorului Adrian Țuțuianu după fuziunea PRO ROMÂNIA – ALDE

Senatorul PRO ROMÂNIA Dâmbovița, Adrian Țuțuianu, a comentat în termeni de optimism și necesitate mutarea politică prin care partidul condus de Victor Ponta și ALDE a lui Călin Popescu Tăriceanu au decis să se unească. Noul partid, care se va numi în continuare PRO ROMÂNIA, este „condamnat” să devină o alternativă puternică la ceea ce se întâmplă astăzi pe scena politică: decizii abuzive din partea PNL și a Guvernului Orban acompaniate de opoziția mimată a PSD.
.
Adrian Țuțuianu:
PRO România și ALDE au decis să-și unească forțele pentru a forma un singur partid puternic – PRO ROMÂNIA, în măsură să lupte împotriva guvernării ticăloase a PNL. E o decizie curajoasă, dar absolut necesară: trebuie să construim o alternativă și să-i oprim pe cei care ne distrug, astăzi, viețile sub toate aspectele.
E limpede că se întâmplă ce s-a mai întâmplat și în 2009. Minciuni înainte de alegeri și, imediat, tăieri de venituri/creșteri de taxe = CRIZĂ. Cât ne-a costat ticăloșia de atunci a PNL (PDL)?
.
Nu suntem două partide mari, dar putem deveni o forță credibilă, prin lupta noastră asumată și reală cu Orban, PNL, USR… Spre deosebire de PSD, noi nu mimăm bătălia.
.
‼️Da, un comentariu aparte legat de PSD: în momentul de față, e clar că face doar un joc de scenă în fața electoratului propriu, dar îl trădează în fiecare zi prin lipsa unor acțiuni ferme. Un partid cu atâta forță parlamentare acceptă să fie sacul de box al lui Iohannis și Orban. Păcat!
.
E motivul pentru care vom lupta noi cu acest guvern iresponsabil. care îngroapă SĂNĂTATEA și ECONOMIA prin decizii revoltătoare. Singurul lor scop e să facă ALEGERI. Am ajuns la peste 3.000 de cazuri zilnice de COVID și ei sunt obsedați doar de alegeri. Ca și recent, la locale.
.
✅Experiența de bună guvernare a celor doi foști premieri, Victor Ponta și Călin Popescu Tăriceanu, precum și a altor lideri centrali și județeni transformă PRO România în singurul partid care poate să vină cu soluții pentru criza care se prefigurează și care va proteja drepturile câștigate de români.

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.