Comuna Șotânga a finalizat încă o investiție: drumul care leagă satul Teiș de cartierul Priseaca (detalii)

constantin stroe - sotanga

Comuna Șotânga își duce mai departe investițiile în infrastructura de drum. Ultimul proiect finalizat (chiar astăzi) este sistemul rutier pe DC 140, drum care leagă satul Teiș al comunei de cartierul Priseaca al municipiului Târgoviște. Obiectivul este finanțat prin PNDL I.

Noi îl considerăm o viitoare legătură între cele 2 drumuri naționale, DN 71 și DN 72A, spune primarul Constantin Stroe, care așteaptă ca, în întâmpinarea drumului realizat de Șotânga, Primăria municipiului Târgoviște să vină cu o continuare de aprox. 800 m, care să facă legătura completă până în DN 72A:

Drumul nostru are o lungime de 1731 m. Pleacă din marginea satului Teiș și face legătura cu un drum de exploatare al municipiului, care este asfaltat până la zona stației de apă Priseaca. Se continuă apoi, cu un drum de macadam, balast, cu strada Teilor din zona fostei școli Priseaca. Deci, dacă ar fi după mine, numai dacă s-ar continua asfaltarea pe traseul ăsta, cred că sunt 800 de m, s-ar face o legătură circulabilă între Priseaca și Teiș.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.