Concurs național de înot la Târgoviște! Start în CUPA CONTRATIMP, ediția a V-a (foto)

cupa contratimp

Complexul Turistic de Natație Târgoviște găzduiește în acest week-end (29 septembrie – 1 octombrie) ediția a V-a a concursului de înot „Cupa Contratimp”, destinat sportivilor de performanță, copii (11 ani), cadeți, juniori, tineret și seniori.

Competiția cuprinde cinci reuniuni, câte 2 în zilele de vineri și sâmbătă (ora 9.30 și ora 17.00), pentru ca ultima să fie programată pentru duminică (ora 9.30). Se va înota liber, spate, bras, fluture, la simplu, mixt și ștafetă, pe mai multe categorii de vârstă (cadeți, juniori, tineret și seniori).

Participanții vin de la cluburi din toată țara: București, Pitești, Cluj Napoca, Brașov, Târgu Mureș, Mioveni, Baia Mare, Bistrița. Dâmbovița are 2 participări: Liceul „Goga Ionescu” din Titu și CSM Târgoviște.

Concursul este organizat de Primăria municipiului Târgoviște, Complexul Turstic de Natație Târgoviște și Asociația Clubul Sportiv Contratimp.

Astăzi a avut loc deschiderea oficială în prezența primarului Cristian Stan, a directorului Complexului Turistic – Eugen Pătrașcu, a medaliatei olimpice – Anca Pătrășcoiu și a campionului național – Octavian Postolache. Și tot astăzi a avut loc premierea concurenților din primele 2 reuniuni, medaliile și diplomele fiind oferite de primarul municipiului.

Cristian Stan: Complexul Turistic de Natație pune din nou Târgoviștea pe harta natației românești. Sunt prezenți 140 de sportivi reprezentând 25 de cluburi. Iată că, într-un an și ceva de când a fost dat în folosință, Complexul și-a confirmat statutul de gazdă bună pentru foarte multe competiții de înot, polo. (…) Primim la Târgoviște înotători din toată țara și am convingerea că va fi un concurs foarte spectaculos.

cupa contratimp (1) cupa contratimp (2) cupa contratimp (3) cupa contratimp (5) cupa contratimp (6) cupa contratimp (7) cupa contratimp (8)

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.