Continuă proiectul de reabilitare a infrastructurii de transport în Târgoviște – bulevardul Mircea cel Bătrân / urmează str. lt. Stancu Ion

Executivul Primăriei Târgoviște a organizat, astăzi, o conferință de presă pe bulevardul Mircea cel Bătrân, acolo unde au început lucrările de reabilitare din cadrul proiectului european dedicat infrastructurii de transport public.

Cristian Stan, primar:

Continuăm activitatea de modernizare a municipiului; suntem pe bulevardul Mircea cel Bătrân, aici unde este implementat un proiect de reabilitare și modernizare cu finanțare europeană, prin care întreaga zonă va fi schimbată. Lucrările au început pe str. Gării, au continuat cu blvd. Regele Carol și am ajuns pe Mircea cel Bătrân; urmează str. Lt. Stancu Ion.

Lucrările implică refacerea trotuarelor, de asemenea, se va intra la partea carosabilă.

Ca și componentă a proiectului, mai avem, pe zona de infrastructură, cele 3 stații de capăt și depoul de pe Calea Ialomiței, pasajul din zona Pavcom, dar și stațiile de autobuz, care sperăm a fi aduse începând cu luna viitoare, urmând ca, până la finalul anului, să reușim să finalizăm această investiție – cea mai mare pe fonduri europene din istoria municipiului Târgoviște, pentru că discutăm de aproximativ 170 milioane lei.

Spuneam că investiția face parte dintr-un proiect mai amplu, care prevede, în linii mari, reabilitarea de străzi în lungime de 5,4 kilometri (bulevardele Mircea cel Bătrân și Regele Carol I, strada Lt. Stancu Ion, strada Gării, precum și pasajul peste calea ferată, pe DN 72, de lângă Complexul Pavcom), modernizarea stațiilor de călători și construcția a trei stații de capăt de traseu, toate adăugate achiziției celor 40 de autobuze noi, Mercedez Benz Citaro Hybrid.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.