Corneliu Ștefan, Cristian Stan, Claudia Gilia, Adrian Țuțuianu / mesaje de Ziua Mondială a Libertății Presei

Mai mulți lideri politici și administrativi au transmis mesaje, astăzi, de Ziua Mondială a Libertății Presei, declarată astfel de către Adunarea Generală a ONU.

Cristian Stan, primarul municipiului Târgoviște: 

La mulți ani tuturor reprezentanților breslei, celor care, într-o perioadă de provocări uriașe, de schimbări majore, continuă să-și iubească meseria și sunt la fel de pasionați.
Treaba noastră, a actorilor politici sau administrativi, e mult mai curată și mai eficientă dacă e trecută prin rigorile presei.
Un salut călduros reprezentanților presei dâmbovițene și asigurarea că vor avea mereu în mine un partener de dialog onest!
Corneliu Ștefan, președinte PSD și CJ Dâmbovița:
La mulți ani cu sănătate și bucurii alături de cei dragi!
Claudia Gilia, prefect:
Cred că pentru fiecare dintre noi, libertatea presei înseamnă nu doar dreptul jurnalistului de a se exprima liber, ci, mai ales, reprezintă garanţia unei societăți democratice, alcătuită din oameni liberi, demni, care participă în mod direct la consolidarea statului de drept. Profit de această ocazie pentru a transmite, în numele Instituției Prefectului, un mesaj de susținere și aleasă apreciere reprezentanților mass-media. La mulți ani, tuturor jurnaliștilor!
Adrian Țuțuianu (PRO ROMÂNIA):
3 Mai 👉Ziua Mondială a Libertății Presei
Îi felicit pe profesioniștii meseriei, oameni cu pasiune, oameni care și-au păstrat principiile, oameni care au rămas integri într-o realitate ultra-agitată și provocatoare.
Un gând aparte pentru jurnaliștii locali din județul Dâmbovița✌️🗞

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.