Corpul B al Primăriei Târgoviște, în reabilitare / Direcția de Urbanism, mutată în micro 6

Executivul Primăriei Târgoviște a organizat, astăzi, o conferință de presă pe platoul din fața instituției, dedicată lucrărilor de execuție începute la Corpul B – Renovarea energetică a clădirii. Vorbim de un proiect care a debutat în urmă cu câteva săptămâni, în valoare totală de 2,2 milioane lei, finanțat prin Programul Național de Redresare și Reziliență (PNRR). Termenul de finalizare este vara anului viitor.

Cristian Stan, primarul municipiului:

Direcția de Urbanism a fost mutată la sediul din micro 6, pentru că au fost întrebări pe acest subiect. Sigur, este temporar, noi sperăm ca anul viitor să încheiem lucrările pe ceea ce înseamnă eficientizarea energetică a corpului B. Este un proiect în valoare de peste 2 milioane lei, un proiect care vizează schimbarea tâmplăriei, a acoperișului, termoizolarea clădirii, sisteme de climatizare noi, sisteme de încălzire noi; deci, un proiect de natură să răspundă necesităților din acest moment.

Suntem, în acest moment, în faza de licitație publică pentru mai multe clădiri aparținând administrației publice locale, în special unitățile de învățământ: Școala „Grigore Alexandrescu”, Grădinița nr. 2, Grădinița nr. 3, Grădinița nr. 11, Grădinița nr. 14 – toate aceste proiecte sunt fie în faza de licitație a execuției, fie în faza de obținere a autorizației de construcție.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.