CREVEDIA: Mesajele președintelui CJD și deputatului Radu Popa, surprinși de cea de-a doua explozie

Deputatul PSD Dâmbovița – Radu Popa și președintele CJ Dâmbovița – Corneliu Ștefan, surprinși chiar în momentul celei de-a doua explozii

Președintele CJ Dâmbovița, Corneliu Ștefan, a postat un mesaj pe pagina sa de facebook după tragedia de la Crevedia (vezi VIDEO), din noaptea trecută:

Sunt profund îndurerat de ceea ce s-a întâmplat la Crevedia! Este greu de descris prin ceea ce au trecut și trec oamenii de acolo!
Vreau să transmit condoleanțe familiilor celor care au decedat în tragedia produsă la Crevedia!
Îmi doresc, ne dorim, ca toți cei răniți să se recupereze cât mai repede.
Le mulțumesc pompierilor, cadrelor medicale, ambulanțierilor, oamenilor de ordine, tuturor celor care, în seara asta, au intervenit, riscându-și viața, pentru ca efectele acestei nenorociri să fie cât mai mici.
Cine a greșit trebuie să plătească, deși nicio viață pierdută sau traumele suferite de oamenii de aici nu pot fi echivalate.
Cer ca organele competente să clarifice cu celeritate ceea ce s-a întâmplat la Crevedia!
Vinovații trebuie să plătească!

Deputatul Radu Popa:
Sunt profund îndurerat de tragedia care a lovit atât cetățenii din Crevedia dar si militarii si medicii din cadrul ISU chemați acolo să se lupte cu flăcările.
În semn de respect pentru victimele tragediei dar și pentru a reabilita încrederea cetățenilor în instituțiile Statului, e nevoie urgentă de o anchetă care să stabilească rapid și transparent toți vinovații. Iar legea sa’i pedepsească!
Până atunci, consider salutară decizia ministrului Sănătății, Alexandru Rafila, de a cere sprijinul colegilor săi din spitalele europene pentru ca pacienții de la Crevedia să primească îngrijirile cele mai bune și sper în însănătoșirea lor grabnică. Dumnezeu să ne ajute!
VIDEO cu momentul celei de-a doua explozii:

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.