Cristian Stan devine cel mai longeviv primar al municipiului Târgoviște / „Acum 8 ani a început. To be continued…”

Reper de „rezistență” în fruntea administrației locale setat de primarul Cristian Stan: odată cu finalizarea acestui al doilea mandat, el va deveni cel mai longeviv edil al Târgoviștei. Celor două mandate de ales direct (2016 și 2020) li se adaugă perioada de un an și patru luni cât a fost primar interimar (februarie 2015 – iunie 2016), precum și cele trei luni de mandat prelungit, în condițiile amânării alegerilor în pandemie.

Cristian Stan:

Niciodată nu m-aș fi gândit la asta ca la un scop în sine. Niciodată nu aș fi crezut că onoarea de a îmbrăca această haină oficială va însemna și setarea unui reper.

Ieri s-au împlinit fix 8 ani din ziua în care preluam atribuțiile de primar interimar al municipiului (declarații de la acel moment – n.r.), într-un moment-cheie. Se schimba liderul, dar mai ales paradigma de conducere administrativă a orașului. Țin minte la perfecție ce am spus atunci, că nu văd ca pe un trofeu funcția, ci ca o preluare uriașă de responsabilitate, pe care sper să fiu capabil să o gestionez. Nu era nimic fals, nimic superficial sau propagandistic. Așa am simțit din prima clipă când mi-am asumat asta.

Și acum, reperul: începând din acea zi de 19 februarie 2015, odată cu închiderea acestui mandat, devin cel mai longeviv primar al municipiului Târgoviște. Ceva absolut incredibil pentru mine, personal, o etichetă pe care o privesc cu umilință și recunoștință.

Multă, multă recunoștință. Pentru că eu n-aș fi însemnat nimic fără echipa din jurul meu, fără colegii care m-au sprijinit continuu și, MAI PRESUS DE ORICE, fără voi, târgoviștenii! Când am spus, acum 8 ani, că am voință și putere de muncă, ați crezut în mine; și ați reconfirmat această încredere când am venit să vă cer, direct, susținerea. De două ori. Iar astăzi, Târgoviștea noastră este mai bine datorită vouă, în primul rând.

Cel mai longeviv primar al fostei Cetăți de Scaun a Țării Românești. O imensă onoare care obligă la smerenie, la modestie și la datorie față de acest loc, pe care-l iubesc și pe care-l numesc #acasă. Acum 8 ani a început.

…to be continued.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.