CSM Târgoviște: Derbiuri la baschet și volei! Obiective de sezon, declarații ale antrenorilor

Clubul Sportiv Municipal Târgoviște a organizat astăzi o conferință de presă înaintea cuplajului de mâine, baschet-volei, care va oferi suporterilor două adevărate derbiuri (detalii aici). La conferință au fost prezenți primarul Cristian Stan, directorul adjunct al CSM – Cristian Savu și antrenorii echipelor de baschet – Cătălin Tănase și volei – Luca Valerian.

Este așteptat un sezon cu rezultate peste cele de la finalul lui 2018, chiar primarul vorbind despre obiectivele celor 2 echipe:

  • baschet: Echipa are posibilitatea să prindă unul din primele 6 locuri, cu mențiunea că, la acest moment, din punctul nostru de vedere, nu ar trebui să existe acele interdicții la nivelul transferurilor și așteptăm în continuare poziția din partea Federației.
  • volei: Ținând cont de faptul că în campionat, în momentul de față, sunt 2 forțe, CSM București și Volei Alba Blaj, cu bugete absolut impresionante, consider că un loc pe podium ar fi un obiectiv absolut onorabil.

Cătălin Tănase: După un sezon de tranziție, am debutat, deja, în LNBF. Am avut 2 deplasări foarte grele, la campioana Sepsi și la ICIM Arad. Sper ca mâine să obținem prima victorie în acest sezon. Știm că întâlnim o echipă foarte puternică, o echipă care și-a propus câștigarea Ligii anul acesta. Totuși, am încredere în fetele noastre, chiar dacă nu suntem în vârf de formă.

Luca Valerian: Am venit la o echipă de top a României și vă mulțumesc că aveți încredere în mine; sper să întorc această încredere. Noi am încercat să formăm o echipă mai mult românească decât ce-a fost până acum, o echipă care să joace mai mult cu sufletul. Am transferat 9 fete care sper să fie baza și pentru viitorul CSM. Suntem pregătiți pentru luptă, chiar dacă jucăm cu o echipă, CSM București, cu un buget care, pentru noi, la ora actuală, e de neatins. Asta nu înseamnă că venim cu steagul alb la meci. Eu vin dintr-o țară de luptători și sper să transfer lucrul ăsta și fetelor noastre.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.