Cum arată viitoarele stații de călători din Târgoviște / schimbare totală față de ce exista până acum

Municipiul Târgoviște va avea, în curând, una dintre cele mai bine puse la punct rețele de transport public în comun din România. Este vorba de proiectul mare de reabilitare și modernizare a infrastructurii destinate transportului local, care prevede reabilitarea de străzi în lungime de 5,4 kilometri (Bulevardele „Mircea cel Bătrân” și „Regele Carol I”, Strada Lt. Stancu Ion, Strada Gării, precum și pasajul peste calea ferată, pe DN 72, de lângă Complexul Pavcom), construcția a trei stații de capăt de traseu, modernizarea stațiilor de călători.

Acestea din urmă sunt, deja, pregătite pentru livrare, a anunțat primarul Cristian Stan, cu detalii despre cum vor schimba radical ceea ce exista până acum:

👉 Stațiile vor avea o lungime de 6 m, vor dispune de touch screen monitor (dimensiune display 125 cm., ecran tactil, grosime sticlă 8 mm, sticla fiind călită, rezistentă la explozie, anti-ultraviolete, reflexie scăzută, transmisie a luminii peste 97%), vor fi dotate cu panou de informații digital (dimensiune modul: 256×128 mm, luminozitate: maxim 6000 cd/m2, reglabilă cu senzor crepuscular încorporat, ce afișează indicativul traseului de transport public, direcția și timpul de așteptare), sistem fotovoltaic cu o putere instalată de minim 2 kW (are in componență 6 panouri fotovoltaice), router wi-fi, camere de luat vederi, prize USB.
✅️ În plus, stațiile vor fi dotate cu senzori de temperatură, de umiditate și de poluare, la care adăugăm banda LED de contur care indică nivelul de poluare (Roșu – poluare ridicată, Galben – grad mediu de poluare, Verde – poluare scăzută).
✅️ Toată structura metalică este protejată anticoroziv și vopsită în câmp electrostatic cu pulberi.
✅️ Principala sursa de alimentare cu energie electrică este reprezentată de kit-ul fotovoltaic, integrat în structura stației de autobuz!
Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.