Cuvinte frumoase ale Î.P.S. Nifon despre Victor Ponta: Prin tinerețea și eficiența sa, dă foarte multă speranță poporului nostru românesc!

victor-ponta-nucet-dambovita (27)

Î.P.S. Nifon, Arhiepiscop și Mitropolit al Târgoviștei, a vorbit, la finalul Sfintei Liturghii de la Mănăstirea Nucet, despre bucuria de a-l avea în mijlocul credincioșilor pe Primul Ministru Victor Ponta. Laolaltă cu referiri despre însemnătatea marii sărbători a Izvorului Tămăduirii, Înaltpreasfințitul l-a bucurat pe șeful Guvernului cu vorbe de bine:

Ne face bucurie să-l avem lângă noi pe domnul prim-ministru Victor Ponta, care, prin tinerețea și eficiența sa, dă foarte multă speranță poporului nostru românesc. De aceea, este minunat că ne rugăm împreună, că suntem împreună aici, în acest sfânt locaș istoric, mai ales că domnia-sa are foarte mult respect față de Biserica strămoșească, dovedind-o în foarte multe împrejurări. De aceea, îl înțelegem că nu este ușor; în ciuda încercărilor și greutăților, se merge înainte, cu ajutorul și cu binecuvântarea lui Dumnezeu, împreună și cu toți colaboratorii domniei-sale.

victor-ponta-nucet-dambovita (21) victor-ponta-nucet-dambovita (8)

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.