Dâmbovița: S-au montat primele grinzi la podul care leagă Șotânga de Doicești (detalii)

Moment important consemnat ieri, la Șotânga: montarea primelor grinzi din podul peste râul Ialomița, care face legătura între comunele Șotânga și Doicești. Investiția este finanțată prin PNDL II și cuprinde inclusiv realizarea drumului de racordare între cele două unități administrativ-teritoriale.

La eveniment au participat primarul comunei Șotânga – Constantin Stroe, viceprimarul Marian Tănase, deputatul Corneliu Ștefan – candidat pentru președinția CJ Dâmbovița, fostul deputat și administrator public al județului Ionuț Săvoiu. În mod surprinzător, n-a fost prezent edilul comunei Doicești – Mircea Ismail, dar l-a trimis, ca reprezentant, pe noul candidat la funcția de primar – Cozmin Stana, ca momentul să fie fructificat și electoral.

Constantin Stroe: Este un eveniment deosebit pentru noi, care o să conducă la dezvoltarea economică a zonei, racordarea la rețelele naționale de transport a comunei Șotânga. (…) Este o investiție de circa 7 milioane lei, o investiție grea, pe care sperăm s-o finalizăm în luna noiembrie a acestui an.

Corneliu Ștefan: Este o investiție importantă pentru această zonă, o investiție care leagă drumul județean cu DN 71 și, mai important, viitorul proiect pe care l-am gândit, prin care o să legăm Valea Dâmboviței cu Valea Ialomiței.

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.