Dialog savuros Radu Popa – Marin Antonescu pe subiectul candidaturilor la Primăria Târgoviște

radu popa - marin antonescu

Odată cu suspendarea lui Gabriel Boriga din funcția de primar al municipiului Târgoviște, dezbaterea publică a înflorit în păreri despre ce va să fie la alegerile parțiale. Pe de o parte, Boriga însuși a anunțat că va candida ca indepenedent. La rândul său, președintele PSD Dâmbovița, Adrian Țuțuianu, a aruncat un fel de provocare în propriul partid, pronunțând public 5 nume de posibili candidați: Ionuț Săvoiu, Leonardo Badea, Radu Popa, Andrei Plumb și Cristian Stan.

Pe tema dată, unul dintre nominalizați, Radu Popa, a purtat câteva fraze cu prim-vicepreședintele PDL Dâmbovița, (nea) Marin Antonescu, în cadrul emisiunii „Fețele Puterii” de la MDI TV. Savuros și de calitate dialogul, drept pentru care am selectat puține frânturi, cumva elocvente pentru a acoperi cu o impresie generală subiectul:

Marin Antonescu: Domnul Țuțuianu a lansat 5 nume. Sigur, dacă ar candida Boriga, i-ar bate pe toți 5 odată.
Radu Popa: La aceleași alegeri sau la succesive?
Marin Antonescu: Pe toți 5 la un loc, cu tot cu neamuri.

………………….

Marin Antonescu: Distanța dintre noi și Gabi Boriga crește, nu scade. Pe măsură ce distanța dintre el și noi crește, scade distanța dintre el și stânga.
Radu Popa: Nu neapărat, nu, nu, nu neapărat. Și Florin Popescu a plecat de pe dreapta, a plecat de la PDL, a plecat de la PMP, dar nu-l vedeți la PSD.
Marin Antonescu: Nu comparați. Nu e același lucru.

……………………

Radu Popa: Eventuala mutare a lui Gabriel Boriga în fața armatei PSD la alegerile pentru Primărie, după părerea mea, ar irita foarte tare Organizația PSD, pentru că ar arăta că pesediștii care fac campanie de 5 ani, care sunt în partid de 7 ani, de 10 ani, stau degeaba în partid.
Marin Antonescu: Îl rog pe domnul Radu Popa să nu meargă pe linia asta, pentru că este un drum închis. Și tânărul Plumb irită în aceeași măsură. Că vine parașutat în județ, cu preasfânta lui mămică…

…………………..

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.