Doi ani de la deschiderea Dâmbovița Mall / două zile pline de evenimente: Gașca Zurli, stand-up comedy, animație, spectacole, artificii

Comunicat de presă

Dambovița Mall aniversează doi ani de la deschidere și organizează o super petrecere cu această ocazie pentru târgovișteni. Vă așteptăm să sărbătorim împreună și să ne distrăm cu Gașca Zurli, Partydul Kiss FM și Natanticu timp de doua zile, pe 20 și 21 august.

O aniversare este motiv de bucurie, distracţie şi de creat amintiri pentru toată viaţa. La Dâmboviţa Mall, ne-am decis ca aniversarea noastră de doi ani să fie o mare petrecere în cinstea târgoviştenilor.

Pentru că, timp de doi ani, ne-aţi ales ca destinația dumneavoastră preferată pentru cumpărături, servicii, restaurante, distracţie, dar și pentru că v-aţi petrecut alături de noi timpul vostru liber, ne dorim ca anul acesta să vă mulțumim pe această cale și să fim gazdele perfecte la petrecerea noastră aniversară. Aşa că am pregătit distracţii pentru toată lumea, de la mic, la mare, timp de doua zile.

Petrecerea va începe sâmbătă, 20 august, la ora 11.00, când pe scena amplasată în parcarea Dâmbovița Mall va urca MAGITOT. El va fi responsabil cu trucuri de magie, glume și voie bună. Iar pentru ora 11.30 ne-am unit forţele cu Gașca Zurli pentru un super spectacol cu acces gratuit: Lulu, Fetiţa Zurli și Mulţumesc îi vor purta pe cei mici într-o lume de poveste, plină de veselie, muzică şi surprize memorabile.

Nu i-am uitat nici pe cei mari, adulţii cu poftă de distracţie şi râs, dans şi voie bună. Serile  de sâmbătă și duminică le sunt dedicate lor: concursuri cu premii, show de bar flair cu Valentin Luca, Partydul Kiss FM pe terasa exterioară – toate acestea vi le-am pregătit sâmbătă, 20 august, începând cu ora 19:00. În plus, pentru că e ziua noastră, facem cinste şi cu 300 de cocktailuri gratuite!

Iar duminică, 21 august, de la ora 20:30, Natanticu, Vlad Barbu și Alexandru Banciu sunt responsabili cu râsul, glumele şi distracţia. Încheiem spectaculos weekendul aniversar, cu un show de artificii impresionant, vizibil din parcare, de la ora 22:00.

În cele două zile sunt programate şi alte activităţi pentru copii, cum ar fi spectacol interactiv de teatru, jonglerii, animație, program de muzică usoară, folclor și dansuri susținut de copii talentați de pe plan local. Accesul este gratuit, în limita spaţiului disponibil, iar programul complet poate fi consultat aici: 2 ani de Dâmbovița Mall – Dambovita Mall – Dambovita Mall.

Tot cu ocazia aniversării, Dâmboviţa Mall organizează Festivalul Culinar în perioada 18 – 21 august şi invită pofticioşii la un real festin: fructe de mare, scrumbii, crap, păstrăv, dar și delicioase preparate din carne vă așteaptă să le gustati la Dâmbovița Mall. Și, evident, orice masă copioasă se termină cu ceva dulce, aromat și plin de savoare.

„Suntem fericiţi să putem organiza această petrecere aniversară cu invitaţi de renume, activări inedite, premii, surprize şi multă distracţie. Dar şi mai fericiţi suntem că au trecut doi ani frumoşi, pe care i-am petrecut alături de comunitatea din Dâmboviţa. Petrecerea pe care o organizam este în cinstea vizitatorilor nostri şi vă promitem că în acest al treilea an vom fi o gazdă cel puţin la fel de bună” – declară Florin Anton, managerul general al centrului comercial Dâmboviţa Mall.

Nu uitaţi: la Dâmboviţa Mall, în weekendul 20 – 21 august, aveţi o destinaţie, super petrecere la aniversarea de doi ani.

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.