DSP Dâmbovița: Apa de la Pucioasa poate fi consumată fără nicio restricție, începând de astăzi!

dsp dambovita

Comunicat de presa

Directia de Sanatate Publica Dambovita informeaza populatia orasului Pucioasa si pe cea din localitatile Doicesti, Branesti, Vulcana Pandele si Vulcana Bai, ca, incepand de astazi, 29 februarie 2016, apa poate fi consumata fara nicio restrictie.

Masura a fost luata ca urmare a evaluarilor in dinamica a rezultatelor probelor de apa prelevate in ultima perioada si care au relevat ca sunt conforme  atat din punct de vedere microbiologic, cat si fizico-chimic.

Directia de Sanatate Publica Dambovita a impus producatorului sa mentina masurile de preventie pentru limitarea oricarui risc asupra sanatatii publice, cu informarea imediata a populatiei si a institutiei noastre in cazul aparitiei vreunei neconformitati la oricare din parametrii analizati.

Directia de Sanatate Publica va urmari indeplinirea acestor masuri si va aplica sanctiunile prevazute de legislatia sanitara, daca va constata ca nerespectarea acestora conduc la aparitia unor riscuri iminente asupra sanatatii publice.

DIRECTOR EXECUTIV,                                      PURTATOR DE CUVANT,

  Dr. Sorin STOICA                                                  Cons. Marinela POPA

 

Comentarii

comentarii

Un Comentariu

  1. Elena Moc says:

    Grabiti alimentarea cu apa din munte. Nu irositi investitia deja făcută. De asemeni, grabiti darea in functie a canalizarii in Bela si nu numai ca sa nu ne mai cacam in fundul curtii – SECOLUL 21!!!!!!

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.