Dublă inaugurare la Băleni: centru medical și ateliere pentru liceu + un anunț important al președintelui CJD

Comuna Băleni beneficiază, începând de astăzi, de două obiective necesare localității: un centru medical și ateliere de lucru aparținând Liceului Tehnologic „Udrea Băleanu”. Ambele investiții au fost realizate prin PNDL.

La eveniment au participat, alături de gazde – primarul Florea Mușat și consilierii locali, președintele Consiliului Județean Dâmbovița – Corneliu Ștefan, vicepreședinții Luciana Cristea și Antonel Jîjîie, prefectul Claudia Gilia, parlamentarii Carmen Holban și Titus Corlățean.

Florea Mușat:

Acest centru medical va asigura servicii cu medici specialiști, ia dotările din interior vor fi stabilite de clinicile cărora noi, în perioada următoare, o să le trimitem oferte pentru serviciile care se vor desfășura aici. Bineînțeles că am fi putut noi să mobilăm sau să dotăm acest centru, însă lucrul acesta nu-l putem face decât după ofertele clinicilor medicale. Drept să vă spun, acest centru va fi un fel de policlinică.

Investiția în ateliere s-a impus încă din anul 2009. Au fost niște probleme, atât guvernamentale, cât și locale, am fost în instanță cu un constructor, doi, apoi am început foarte rapid, după decizia instanței și am reușit să realizăm obiectivul.

Corneliu Ștefan:

Am spus-o întotdeauna, o spun și astăzi: investițiile în sănătate și în educație sunt cele mai bune investiții pe care le putem face pe raza oricărei unități administrativ-teritoriale. Vă felicit, dle primar, pentru acest centru medical, căci nu este un simplu dispensar, ci un centru medical, o clădire modernă în care vom avea, în perioada următoare, medici și aparatură modernă, performantă, pentru toată zona, nu doar pentru comuna Băleni. Apoi, vă felicit pentru investiția în învățământ.

Cred că este necesar să aducem în fața locuitorilor comunei Băleni faptul că veți fi prima comună din județul Dâmbovița care va avea o centură ocolitoare. Știți foarte bine, acum 4 ani, am venit la nivelul județului Dâmbovița cu un program prin care am dorit să realizăm centuri ocolitoare pentru toate centrele urbane și, nu în ultimul rând, pentru centrele dezvoltate din mediul rural. Veți fi prima comună cu centură ocolitoare și, după dumneavoastră, Lungulețu.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.