Emanuel Spătaru, viceprimar Răzvad: sinteza proiectelor din actualul mandat administrativ!

alexandru oprea - emanuel spataru (2)

Emanuel Spătaru (dreapta), alături de Alexandru Oprea, secretar executiv PSD Dâmbovița și președinte PSD Răzvad

Viceprimarul comunei Răzvad, Emanuel Spătaru, a vorbit astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, despre realizările mandatului administrativ început în 2012, mandat preluat de la fosta conducere PDL a Primăriei. În sinteză, proiectele demarate, finalizate ori aflate în curs de finalizare arată astfel:

  • Aprox. 12 km de străzi asfaltate prin diferite surse de finanțare (fonduri locale, județene – asociere cu CJD, guvernamentale – OUG 28/2013).
  • Pentru prima dată după o secetă de 8 ani (2 mandate PDL), la Răzvad s-au accesat fonduri europene. Astfel, prin Grupul de Acțiune Locală (GAL) „Arcul Târgoviștei” s-a reabilitat și a fost readusă în circuitul educațional biblioteca din localitate, clădire construită în anul 1925!!!
  • Grădiniță nouă la Valea Voievozilor (finanțare prin Ministerul Educației), în contextul în care, la preluarea mandatului, preșcolarii de acolo mergeau la căminul cultural, în condiții total nepotrivite.
  • Au început lucrările pentru reabilitarea și modernizarea dispensarului uman din comună (finanare prin OUG 28), asupra căruia nu se mai intervenise în ultimii 20 de ani și arăta într-o stare jalnică.

Emanuel Spătaru va fi, foarte probabil, candidatul PSD pentru Primăria Răzvad la alegerile din iunie. El a fost înscris în sondajul de opinie care se derulează în această perioadă la nivelul localității și care va arăta cotele de care se bucură posibilii candidați ai mai multor partide. „Dacă oamenii din Răzvad vor să îmi acorde încredere, fără niciun fel de problemă îmi voi asuma acest lucru”, spune actualul viceprimar. În condițiile unei nominalizări pentru Primărie, Spătaru spune că se va bucura și de sprijinul actualului edil, Constantin Năstase, care va rămâne alături de Organizația PSD.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.