FOTO: Au început lucrările de reabilitare și refacere pe DN 71 Târgoviște – Doicești – Pucioasa!

dn 71 (2)

Comunicat de presă

Urmare a demersurilor din ultimele 6 luni susținute de Președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Adrian Țuțuianu, Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România (CNADNR) – prin Direcția Regională de Drumuri și Poduri București – a inițiat lucrări de reabilitare și refacere a sectoarelor degradate ale DN 71 Bâldana – Târgoviște – Pucioasa – Sinaia. Lucrările au demarat astăzi, 31.05.2016, începând cu porțiunea de drum din zona fostei Termocentrale Doicești.

În cadrul acestor activități sunt prevăzute realizarea a aproximativ 10 km de covor asfaltic și lucrări aferente de reparații la îmbrăcămințile degradate.

Tot la inițiativa Președintelui Consiliului Județean Dâmbovița, au început lucrările de execuție la varianta provizorie a podului avariat peste pârâul Bizdidel, aflat la intrarea în orașul Pucioasa, acestea fiind de asemenea coordonate de CNADNR.

În perioada următoare, CNADNR va iniția și alte lucrări de reparații și reabilitări pe sectoarele de drumuri naționale afectate, ce tranzitează Județul Dâmbovița (DN 72A Târgoviște – Câmpulung).

Biroul de presă al Consiliului Județean Dâmbovița

dn 71 (1)dn 71 (3)dn 71 (5)

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.