FOTO: În prezența ministrului Mediului, a fost inaugurată stația de epurare de la Titu!

gratiela gavrilescu (1)

S-a întâmplat astăzi, la Titu, inaugurarea unui obiectiv esențial în angrenajul infrastructurii de apă-canal din zonă, respectiv stația de epurare ape uzate din localitate. Proiectul face parte din contractul de lucrări nr. 8 derulat de Compania de Apă prin POS Mediu, care are în vedere stația de epurare de la Titu, stația de epurare de la Găești și lucrări la sursele de apă din Găești.

În total, contractul are o valoare de 37.080.214 lei (fără TVA). Din această sumă, investiția de la Titu a costat 12.488.566 lei.

La evenimentul de astăzi au participat ministrul Mediului, Apelor și Pădurilor – Grațiela Gavrilescu, președintele CJD – Adrian Țuțuianu, primarul orașului Titu – Traian Niculae, viceprimarul Voicu Neagu, directorul Companiei de Apă Târgoviște-Dâmbovița – Mircea Constantin, reprezentanți ai constructorului (SC Rotary Construcții SRL), șefi de instituții deconcentrate, primari din zonă.

gratiela gavrilescu (2) gratiela gavrilescu (3) gratiela gavrilescu (4) gratiela gavrilescu (5) gratiela gavrilescu (6)

După inaugurarea de la Titu, președintele CJD și ministrul Mediului au făcut o vizită de lucru și la Găești, acolo unde stația de epurare ape uzate se află într-un stadiu fizic de execuție de 80-82%, iar lucrările la sursele de apă s-au finalizat, urmând a intra acum în perioada de probe.

gratiela gavrilescu (7) gratiela gavrilescu (8) gratiela gavrilescu (9) gratiela gavrilescu (10) gratiela gavrilescu (11)

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.