FOTO: Județul Dâmbovița, la Târgul de Turism al României. Consiliul Județean și Primăria Târgoviște, standuri separate!

Târgul de Turism al României, ediția de primăvară 2019, s-a deschis astăzi la Romexpo, transormând Centrul Expozițional într-o lume fascinantă, vie, extrem de ofertantă pentru căutătorii destinațiilor dorite. Ca de obicei, ediția de primăvară este organizată în Pavilioanele B1 și B2, primul dedicat Administrațiilor Publice Locale, Asociațiilor de Turism, Oficiilor de Turism, Consiliilor Județene și Primării, iar Pavilionul B2 rezervat Agențiilor de turism, tour-operatorilor, participanților internaționali. Și tot ca de obicei, diferența de prezentare a fost net favorabilă celor din urmă.

Județul Dâmbovița a fost promovat prin standul organizat de Consiliul Județean și Complexul Național Muzeal „Curtea Domnească”, alături de care au venit și reprezentanții CERES Pucioasa, cu oferta facilităților existente în stațiunea balneoclimaterică.

Atracțiile standului au fost Turnul Chindia, prezentat sub forma unei replici de 2 m înălțime, precum și 2 panouri pentru fotografii, cu personaje de la Curtea Domnească, din perioada medievală, în dreptul cărora vizitatorii pot realiza poze drept amintire. Standul mai are expuse armuri și duplicate ale unor arme de secol XV-XVI, scopul fiind acela de a evidenția rolul de cetate istorică pe care l-a avut Târgoviștea. Sâmbătă, 23 februarie 2019, Orchestra Populară „Chindia” și Ansamblul Folcloric „Junii Valahi” vor susține un moment artistic în cadrul târgului.

Și municipiul Târgoviște este prezent cu un stand expozițional la Târgul de Turism, organizatorii oferind vizitatorilor informații despre Curtea Domnească, muzeele târgoviștene, biserici și mănăstiri.

Din motive pe care nu le-am înțeles, standurile Consiliului Județean Dâmbovița și ale Primăriei Târgoviște sunt amplasate separat.

  • Pentru aducere aminte, așa a arătat prezentarea comună a Județului Dâmbovița și Municipiului Târgoviște la Târgul de Turism, ediția de toamnă 2016, parteneriatul dintre cele 2 instituții oferind un stand expozițional fascinant, apreciat drept unul dintre cele mai spectaculoase ale ediției.

Onoare muncii!


Alte județe:

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.