FOTO și declarații: Protest AUR cu lumânări aprinse în fața sediului PSD Dâmbovița!

Mai multe organizații ale Alianței pentru Unirea Românilor (AUR) din țară au organizat, în această seară, proteste împotriva intenției coaliției de guvernare de a comasa alegerile în acest an.

Și la Târgoviște, zeci de membri AUR Dâmbovița au aprins lumânări pe treptele din fața sediului PSD Dâmbovița și au scandat împotriva deciziei iminente de comasare. „Jos ciuma!”, „Jos Ciolacu!” și „Jos PSD!” au strigat aur-iștii în fruntea cărora s-au aflat liderii Valeriu Munteanu, Mara Nicolescu – candidat pentru alegerile europarlamentare și Ciprian Iacob – coordonator al campaniei pentru alegerile europarlamentare.

Valeriu Munteanu: Colegii noștri au venit în fața sediilor PSD din întreaga țară să pună presiune pozitivă pe acest partid, pentru că vrea să calce în picioare democrația care a mai rămas în România. Suntem absolut siguri că România și cetățenii români nu vor permite ca ultimul dram de democrație să fie sfâșiat de binomul toxic PSD – PNL. (…) Vor să organizeze aceste alegeri locale anticipate de frica AUR. Le este frică atât de tare de noi, încât au decis să încalce orice lege și orice decizie a Curții Constituționale. PNL a ajuns un ataș la PSD.

Ciprian Iacob: Această coaliție toxică PSD – PNL ne-a adus în pragul disperării. Nu credeam că, după 18 ani de activitate, acest partid mă va determina să ies în stradă determinarea principală fiind încercarea de fraudare a acestor alegeri. (…) Eu, ca și copil la Revoluție, acum m-am mărit, acum am un cuvânt de spus și, după ce mi-am plătit taxele și impozitele în această țară, aleg să rămân în această țară și să lupt. Vom rămâne aici și cred eu că în acest an electoral vom învinge acest partid odios.

Mara Nicolescu: Vom reuși să-i învingem cu tot cu comasarea lor. De ce le este frică nu vor scăpa!

Lumânările aprinse au fost „în memoria democrației pe care Marcel Ciolacu și actuala coaliție au omorât-o”.

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.