Gabriel Grozavu continuă atacul la Volintiru: Comportament josnic, mizerabil față de colegii liberali!

gabriel grozavu

Odată pornit râul de contestații și proteste și înjurături în PNL Dâmbovița, acesta se întreține din reacții și contrareacții. Vicepreședintele CJD, Gabriel Grozavu, liberal cu ceva zeci de ani în buletinul politic, insistă asupra faptului că președintele interimar al Organizației Județene, Mihail Volintiru, trebuie să plece. Și crede că se va întâmpla lucrul ăsta după Congresul din 27-28 iunie. Cât despre motive:

PNL Dâmbovița a mai fost umilit în perioada președinției lui Florin Popescu. La vremea respectivă, credeam că e limita limitelor, dar uite că se poate și mai rău. Volintiru întrece orice închipuire printr-un comportament josnic, mizerabil, în primul rând față de colegii liberali. A adus în jurul lui oameni care n-au nicio legătură cu valorile PNL și care, după plecarea lui Volintiru, vor pleca și ei.

Dezbaterea în partid a dispărut. Democrația a fost desființată. Nu e normal ca cel care se află în fruntea trebii să dispună și restul să execute pur și simplu. Structura domnului Volintiru nu-i permite să facă parte dintr-un organism democrat, el nu are o cultură organizațională democrată.

Așteptăm Congresul PNL, din care partidul va ieși întărit. Eu cred că noua conducere nu va repeta greșeli din trecut, să parașuteze de la București în filială oameni care n-au nicio legătură cu partidul, cu valorile liberalismului și cu principiile liberale.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.