Galerie foto / Dublă inaugurare la Niculești: școală gimnazială reabilitată și grădiniță construită de la zero

Comuna Niculești a bifat, astăzi, două inaugurări de infrastructură educațională pe care comunitatea le aștepta: școala gimnazială din satul Ciocănari și grădinița cu program prelungit din Niculești.

Primul obiectiv a fost realizat prin Programul Național de Dezvoltare Locală (PNDL II) și a costat 4 milioane lei (din care 500 mii contribuție locală). E vorba de un proiect de reabilitare și modernizare de care se vor bucura 160 de copii din sat.

Grădinița cu program prelungit este mândria celor din Niculești, investiție realizată prin fonduri europene (AFIR), în valoare de 3 milioane lei, la care s-au adăugat 1 milion lei – contribuție locală pentru cheltuielile neeligibile. Grădinița a fost construită de la zero și arată așa cum ar trebui să arate o unitate de învățământ preșcolar în anul 2022. Imaginile sunt relevante. Aproximativ 40 de grădinari sunt „beneficiarii” investiției.

Gazda evenimentelor de astăzi a fost primarul comunei Niculești, Dorinel Soare, iar oaspeți au fost președintele Consiliului Județean Dâmbovița – Corneliu Ștefan, vicepreședinții Luciana Cristea și Antonel Jîjîie, prefectul Claudia Gilia, parlamentarii Titus Corlățean, Carmen Holban, Marian Țachianu, Radu Popa și Ionuț Vulpescu, inspectorul școlar general – Ileana Nicolaescu.

Onoare muncii!

 

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.