GALERIE FOTO: Eveniment electoral TSD Dâmbovița – 800 de tineri au umplut Sala Sindicatelor din Târgoviște

tsd-dambovita (1)

S-a întâmplat în seara asta, în sala mare a Casei de Cultură a Sindicatelor, cu 800 de tineri social-democrați înăuntru. TSD Dâmbovița a organizat un fel de miting electoral la jumătatea campaniei pentru Parlamentul European, oferind posibilitatea mai multor candidați de pe lista PSD – UNPR – PC să le spună de ce și pentru ce trebuie să voteze pe 25 mai. Au răspuns invitației, în ordinea numerelor de pe listă, Claudia Țapardel (locul 15), Gabriela Zoană (20) și Veaceslav Șaramet (31). Aparte de ei, localnica Gilia Claudia, președinte OFSD Dâmbovița (locul 22 pe lista de eurocandidați).

La eveniment au mai participat Adrian Țuțuianu – președinte PSD Dâmbovița, Mihai Sturzu – președinte TSD, Liviu Vasilescu – președinte TSD Dâmbovița, parlamentarii dâmbovițeni Leonardo Badea, Zisu Stanciu și Carmen Moldovan.

În cuvinte puține, s-a vorbit despre momentul 25 ai și ce înseamnă el pentru România, în sensul oamenilor pe care-i trimitem la Bruxelles și al simbolisticii pentru alegerile prezidențiale din toamnă. Adrian Țuțuianu a simplificat problema rapid, prezentând alternativele în funcție de poziționarea: contra Băsescu (PSD – UNPR – PC) și pro Băsescu (PMP, PDL, PNL).

Onoare muncii!

tsd-dambovita (2) tsd-dambovita (4) tsd-dambovita (6) tsd-dambovita (8) tsd-dambovita (9)

Comentarii

comentarii

Un Comentariu

  1. sala are 600 si nu va d pe nimeni in picioare

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.