GALERIE FOTO: Padina Fest 2014 în imagini!

Se întâmplă-n zilele astea de iulie, de miercuri (23) până duminică (27) cel mai cel festival de munte. PADINA FEST 2014 înseamnă, deja, a cincea ediție a unui eveniment care a plecat de la 1000 de oaspeți și a ajuns acum la peste 7.000. Cum se exprimă și organizatorii: E festivalul verii, la 1500 m altitudine!

Președintele Consiliului Județean Dâmbovița (partener în organizarea festivalului), Adrian Țuțuianu, s-a aflat și anul ăsta în mijlocul turiștilor, declarându-se mulțumit de organizare, dincolo de capriciile vremii: Partea bună e că avem turiști suficienți, nu atât de mulți cât ne-am fi așteptat noi, și lucrul ăsta se datorează, în principal, vremii, a plouat până mai de curând și oamenii au fost mai reticenți. Sper, însă, că astăzi vo, avea din ce în ce mai mulți. Personal, am venit pe drumul 713 – 714 și foarte multe mașini se îndreptau spre zona Padina – Peștera. În rest, organizarea este foarte bună, evenimentele cred că sunt de nivel cultural, să spunem, ridicat, și de la toși cei cu care am vorbit n-am putut culege decât impresii foarte bune.

padina fest (7) padina fest (12) padina fest (13)padina fest (11)

Promovarea munților Bucegi și a turismului la mare altitudine, ridicarea gradului de educare montană și ecologizarea zonei cu scopul de a conserva patrimoniul natural rămân priorităţile Padina Fest. Festivalul îşi revizuieşte constant politica eco după care funcţionează, adaugă organizatorii în descrierea festivalului, după care cheamă pe toată lumea în munte: Dacă te-ai săturat de zgomotul şi agitaţia oraşului, la 1500 de metri altitudine între brazi, ţi-am pregătit o sumedenie de activităţi şi un camping numai bun să intri în atmosfera de festival. Pentru cei cu spirit de aventură avem căţărare la stâncă, rapel, tiroliene şi megatiroliene, workshopuri de istoria armelor şi competiţii cu premii. Dacă scopul tău este relaxarea, află că terasele Zen cu hamace, saci de iută şi umbră au fost create special pentru tine. Unde mai pui că pe seară te poţi bucura şi de teatru.

Onoare muncii!

padina fest (1) padina fest (2) padina fest (3) padina fest (4) padina fest (6) padina fest (8) padina fest (9) padina fest (10)

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.