GATA! Fără parcări cu plată în Târgoviște! Primăria a preluat administrarea parcărilor de la AITT

parcari

Consiliul Local Municipal a decis astăzi modificarea contractului de concesiune cu SC AITT SRL, înlăturându-se din cadrul acestuia anexa referitoare la parcările date în concesiune societății. Acestea, toate cu plată la momentul actual, vor reveni în administrarea Primăriei Târgoviște și vor fi gratuite!

Vestea este așteptată de târgovișteni încă de la sfârșitul lunii mai, atunci când primarul Cristian Stan a anunțat că a ajuns la un acord cu AITT. Din păcate, în ședința convocată atunci de edil, lipsa de cvorum a făcut imposibilă adoptarea proiectului de hotărâre.

Astăzi, lucrurile au decurs normal și votul a fost unanim.

Cele 17 parcări care erau date în concesiune AITT și care vor reveni în administrarea Primăriei:

13335422_1260172130667138_983426151_n

Istoric: În anul 2009 a fost încheiat contractul de concesiune cu AITT pe o durată de 44 de ani. Redevența încasată de Primărie era de 1.593 lei/lună.

 Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Un Comentariu

  1. În toate orașele civilizate, din vest, parcarea in centru și în zonele aglomerate costă, iar cea de la periferie e gratis! Pentru a se descuraja traficul de mașini, și a se incuraja cel pietonal și de biciclete.
    E păcat că nu se promovează mersul pe bicicletă, într-un oraș atât de mic și compact ba chiar se descurajează cu noile așa zise piste, niște dungi alba haotice pe trotuare.
    În 10 minute ajungi din orice punct al orașului în centru, pe bicicletă.

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.