George Simion: De unde panica asta de AUR în Dâmbovița?! Radu Popa (PSD) m-a sunat disperat, ieri, îngrijorat de ce-o să spun

Președintele AUR, George Simion, a fost prezent, astăzi, la Târgoviște, pentru lansarea programului de guvernare „Reconstruim România – Programul de guvernare AUR în 15 puncte”. Evenimentul face partea dintr-o caravană națională, prin care documentul este pus în dezbatere publică și discutat cu specialiști și parteneri sociali în toate reședințele de județ, precum și în comunitățile de români din diaspora.

În discursul către membrii de partid, Simion a vorbit despre presiunile/intervențiile care se fac pentru ca oamenii să nu vină către AUR (inclusiv la evenimentul de astăzi):

Nu înțeleg de unde panica asta de AUR în Dâmbovița?! Ieri, mi-au sunat telefoanele în disperare; și nu doar mie, ci și la presa locală și la oameni de afaceri de aici, din județ: „Nu vă duceți”, „Să nu care cumva să vă duceți”. Unde trăim? Dacă municipiul ăsta, dacă județul ăsta este atât de roșu, de ce vă e frică?

Liderul AUR a declarat că a fost sunat inculsiv de către deputatul PSD Dâmbovița, Radu Popa, care voia să afle despre ce va vorbi la Târgoviște. Simion a fost întrebat dacă va aduce și el la AUR Dâmbovița oameni din alte județe (așa cum s-a obișnuit la PSD/PNL, mai ales la alegerile parlamentare):

Nu, am văzut că este un obicei. E și dl Popa, Radu Popa, care m-a tot sunat disperat ieri, mă tot suna, mă tot căuta. Era îngrijorat de ce-o să spun. Ce pot să spun?! Spun adevărul, dar acum am venit să vorbim despre programul de guvernare. …Deci, oameni care sunt legați de județul Dâmbovița, nu dl Balint (Liviu Balint, deputat PNL Dâmbovița), nu dl Radu Popa, nu dl Corlățean (Titus Corlățean, senator PSD Dâmbovița).

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.