George Simion vine, miercuri, la Târgoviște / Lansarea programul de guvernare AUR (declarații)

Într-o perioadă de tăcere (aproape) totală din partea partidelor politice dâmbovițene, AUR comunică și acționează în fiecare săptămână. Mai mult, săptămâna aceasta, va organiza, la Târgoviște, lansarea programului de guvernare „Reconstruim România – Programul de guvernare AUR în 15 puncte”. Evenimentul face partea dintr-o caravană națională, prin care documentul este pus în dezbatere publică și discutat cu specialiști și parteneri sociali în toate reședințele de județ, precum și în comunitățile de români din diaspora.

Președintele AUR Dâmbovița, Danil Zepiși:

Miercuri, 14 iunie, președintele AUR, George Nicolae Simion, va fi prezent în Târgoviște pentru a lansa în dezbatere publică proiectul programului de guvernare Reconstruim România, programul de guvernare al AUR în 15 puncte. Evenimentul va fi urmat de o serie de dezbateri publice la nivel național. De altfel, este anticipată prezența președintelui AUR la Târgoviște de alte dezbateri la nivel național în celelalte județe ale țării, este o Caravană AUR desfășurată în acest sens prin care ne propunem îmbunătățirea documentului inițial în vederea obținerii consensului societal asupra măsurilor concrete care trebuie întreprinse în atingerea obiectivului de reconstruire a României.

Este o ocazie să-l cunoașteți pe președintele partidului, dar și pe o parte a membrilor filialei județene AUR Dâmbovița. Președintele va fi însoțit și de alte personalități ale partidului de la nivel național.

Probabil că parte dintre personalitățile care susțin AUR în Dâmbovița vor fi văzute miercuri.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.