Grigore Cartianu vorbește mâine, la Târgoviște, despre „revoluția cu multe crime, dar fără criminali”!

Grigore-Cartianu

Se va întâmpla mâine, 11 decembrie, la Muzeul de Artă din municipiul Târgoviște, un eveniment organizat de Asociația „Împreună pentru Târgoviște”, respectiv o dezbatere pe tema Revoluției Române din 1989, cu toate subiectele ce decurg de-aici: lovitură de stat au ba, crime nepedepsite, vinovați și nevinovați. Invitat al Asociației este scriitorul și jurnalistul Grigore Cartianu, cel care va susține o conferință sub titul: Târgoviște 1989. O revoluție cu multe crime, dar fără criminali!

Cartianu vorbește, deja, pe contul său de facebook, despre evenimentul de mâine:

În prezentarea de joi, mă vor însoți cele patru cărți publicate despre Decembrie 1989 (“Sfârșitul Ceaușeștilor”, “Crimele Revoluției”, “Teroriștii printre noi” și volumul enciclopedic “Cartea Revoluției”), precum și filmul “Moartea Ceaușeștilor. Trei zile până la Crăciun” (scenariul Grigore Cartianu, regia Radu Gabrea).

Voi susține și tradiționala sesiune de autografe pe cele patru cărți despre Revoluție. Cei interesați vor avea la dispoziție și câteva exemplare ale volumelor „Hagi” și „Jurnalul unui puci ratat”.

Onoare muncii!

10846179_743856339044781_3690228171431847015_n

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.