Gura Șuții / Marian Dinu își asumă continuarea faptelor bune care au transformat localitatea

Comuna Gura Șuții a fost mai mereu un loc în care Partidul Social Democrat a obținut scoruri-record în alegeri, indiferent de natura scrutinului. Aceste rezultate n-au fost gratuite, ci urmare a faptului că localitatea a fost transformată de-a lungul anilor, cu o administrație social-democrată în frunte.

Marian Dinu, candidatul pentru funcția de Primar al comunei Gura Șuții, își asumă menținerea aceluiași ritm de dezvoltare, încurajat de susținerea puternică a comunității și de parteneriatul foarte bun cu președintele Consiliului Județean Dâmbovița – Corneliu Ștefan. Echipa PSD îl va avea, în continuare, în Consiliul Local, pe actualul primar, Constantin Dinu, de numele căruia se leagă, în mare măsură, evoluția comunei din ultimele două decenii.

Marian Dinu: Președintele Corneliu Ștefan a fost întotdeauna alături de comuna Gura Șuții, prin proiectele de dezvoltare, dar și de cetățenii care au avut nevoie de sprijin în vreo problemă personală, ușa acestuia fiind deschisă tot timpul. Am mers din casă în casă alături de echipa PSD Dâmbovița și de echipa PSD Gura Șutii, pentru a sta de vorbă cu cetățenii. Ca de fiecare dată, s-a confirmat faptul că suntem pe drumul cel bun și continuăm împreună pe acest drum al faptelor bune pentru Gura Șuții.
.
Corneliu Ștefan: Ca viitor primar, Dinu Marian va continua la Gura Șuții toate proiectele începute de actuala administrație, iar eu, cu sprijinul dâmbovițenilor pe data de 9 iunie, îi voi susține fiecare proiect.
.

 

Material realizat la comanda PSD Dâmbovița.
CMF: 21240002

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.