Gura Șuții: Primul drum comunal din județ finalizat prin Programul Județean de Dezvoltare Locală

Președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan, a mers, astăzi, în comuna Gura Șuții, acolo unde a fost finalizat primul drum comunal finanțat prin Programul Județean de Dezvoltare Locală (PJDL). Este vorba de DC 57, drumul de legătură cu Nucet. Alături de președinte au stat primarul Constantin Dinu, prefectul Claudia Gilia, consilieri județeni și locali.

Din valoarea totală a lucrărilor (1.200.000 lei), 550.000 de lei au fost asigurați de Consililul Județean, iar diferența de primăria comunei.
Corneliu Ștefan:
𝐂𝐨𝐧𝐬𝐢𝐥𝐢𝐮𝐥 𝐉𝐮𝐝𝐞𝐭̦𝐞𝐚𝐧 𝐃𝐚̂𝐦𝐛𝐨𝐯𝐢𝐭̦𝐚 mai este asociat cu primăria Gura Șuții în alte două proiecte!
  • Realizarea de șanțuri betonate, amenajarea de trotuare și podețe cu intrare în dreptul fiecărei proprietăți pe DJ 721 în satul Gura Șuții. Prin această investiție, aproximativ 5.500.000 de lei, se vor realiza șanțuri betonate și trotuare pe o lungime de 4,6 km fiecare. 𝐂𝐨𝐧𝐬𝐢𝐥𝐢𝐮𝐥 𝐉𝐮𝐝𝐞𝐭̦𝐞𝐚𝐧 𝐃𝐚̂𝐦𝐛𝐨𝐯𝐢𝐭̦𝐚 𝐚𝐬𝐢𝐠𝐮𝐫𝐚̆ 𝟐.𝟔𝟎𝟎.𝟎𝟎𝟎 𝐝𝐞 𝐥𝐞𝐢, restul fiind suportat de administrația locală. Obiectivul se află în procedură de achiziție pentru contractarea lucrărilor de execuție.

  • Modernizarea a 2 km de drumuri comunale, dar și de betonarea șanțurilor. Valoarea proiectării și a execuției este de aproximativ 1.900.000 de lei.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.