Guvernul a aprobat indicatorii tehnico-economici pentru construirea stadionului nou de la Târgoviște / detalii

Guvernul României a adoptat, în ședința de astăzi, hotărârea privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici ai uneia dintre cele mai așteptate investiții pentru județul Dâmbovița: stadionul nou care urmează a fi contruit în zona UM Gară. Vorbim de un complex sportiv în adevăratul sens al cuvântului, o arenă care va putea găzdui nu doar meciuri de fotbal (la toate nivelurile), ci și rugby sau întreceri de atletism.

Mai multe detalii de la președintele CJD, Corneliu Ștefan:

Construcția, 𝐢̂𝐧 𝐯𝐚𝐥𝐨𝐚𝐫𝐞 𝐝𝐞 𝟕𝟎.𝟎𝟎𝟎.𝟎𝟎𝟎 𝐝𝐞 𝐞𝐮𝐫𝐨, se va ridica 𝐩𝐞 𝐭𝐞𝐫𝐞𝐧𝐮𝐥 𝐩𝐮𝐬 𝐥𝐚 𝐝𝐢𝐬𝐩𝐨𝐳𝐢𝐭̦𝐢𝐞 𝐝𝐞 𝐂𝐨𝐧𝐬𝐢𝐥𝐢𝐮𝐥 𝐉𝐮𝐝𝐞𝐭̦𝐞𝐚𝐧 𝐃𝐚̂𝐦𝐛𝐨𝐯𝐢𝐭̦𝐚, 𝐂𝐨𝐧𝐬𝐢𝐥𝐢𝐮𝐥 𝐚𝐬𝐢𝐠𝐮𝐫𝐚̂𝐧𝐝 𝐝𝐢𝐧 𝐚𝐜𝐞𝐚𝐬𝐭𝐚̆ 𝐬𝐮𝐦𝐚̆ 𝟓.𝟎𝟎𝟎.𝟎𝟎𝟎 𝐝𝐞 𝐞𝐮𝐫𝐨.
Așa cum le-am explicat tuturor miniștrilor care au avizat acest proiect, stadionul va fi un complex sportiv județean și regional, având în vedere posibilitatea organizării unei multitudini de evenimente sportive, altele decât cele fotbalistice. Pe stadion se vor putea juca meciuri de rugby de nivel național și mondial, dar se pot organiza și competiții de atletism.
Noul stadion va îndeplini condițiile necesare pentru a găzdui atât meciurile din 𝐋𝐢𝐠𝐚 𝐈, cât și meciuri din 𝐔𝐄𝐅𝐀 𝐄𝐮𝐫𝐨𝐩𝐚 𝐋𝐞𝐚𝐠𝐮𝐞 și 𝐔𝐄𝐅𝐀 𝐂𝐡𝐚𝐦𝐩𝐢𝐨𝐧𝐬 𝐋𝐞𝐚𝐠𝐮𝐞, dar și 𝐦𝐞𝐜𝐢𝐮𝐫𝐢𝐥𝐞 𝐞𝐜𝐡𝐢𝐩𝐞𝐢 𝐧𝐚𝐭̦𝐢𝐨𝐧𝐚𝐥𝐞 𝐝𝐞 𝐟𝐨𝐭𝐛𝐚𝐥.
.
Ca detalii legate de acest nou stadion, vă pot spune că acesta va avea:
📍 𝟏𝟐.𝟎𝟏𝟐 𝐥𝐨𝐜𝐮𝐫𝐢;
📍 𝐩𝐢𝐬𝐭𝐚̆ 𝐝𝐞 𝐚𝐭𝐥𝐞𝐭𝐢𝐬𝐦;
📍 𝟒𝟑𝟒 𝐥𝐨𝐜𝐮𝐫𝐢 𝐝𝐞 𝐩𝐚𝐫𝐜𝐚𝐫𝐞;
📍 𝐬𝐩𝐚𝐭̦𝐢𝐢 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐚𝐥𝐢𝐦𝐞𝐧𝐭𝐚𝐭̦𝐢𝐞 𝐬̦𝐢 𝐜𝐨𝐦𝐞𝐫𝐭̦.
.
Odată cu finalizarea lucrărilor, județul nostru va putea intra în circuitul sportiv național și european, dar va crea și oportunități de investiții conexe sporturilor care se vor practica pe acest stadion.
Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.