Hotărâre de Guvern: Sala Polivalentă din Târgoviște a intrat în patrimoniul Consiliului Județean / ce urmează

„Dezolant” e termenul care descrie Polivalenta din Târgoviște

S-a întâmplat în urmă cu puțin timp, în cadrul ședinței de guvern de astăzi, adoptarea Hotărârii de Guvern prin care Sala Sporturilor (Polivalenta) din Târgoviște a fost trecută din domeniul public al statului și administrarea Ministerului Sportului  (prin Direcția Județeană de Sport Dâmbovița) în domeniul public al județului Dâmbovița.

Este primul pas către posibilitatea ca autoritățile locale să acceseze și să demareze un proiect vital de reablitare și modernizare a clădirii.

Președintele Consiliului Județean, Corneliu Ștefan:

Acum doi ani, promiteam rerabilitarea Sălii Sporturilor din Târgoviște. Astăzi, a fost făcut primul pas: 𝐒𝐚𝐥𝐚 𝐒𝐩𝐨𝐫𝐭𝐮𝐫𝐢𝐥𝐨𝐫 𝐝𝐢𝐧 𝐓𝐚̂𝐫𝐠𝐨𝐯𝐢𝐬̦𝐭𝐞 a intrat în patrimoniuș CJ Dâmbovița! Decizia a fost luată în urmă cu câteva momente în ședința Guvernului României.

Ca urmare a acestei hotărâri, de anul viitor, vom demara demersurile necesare pentru ca cea mai importantă sală în care se desfășoară competiții sportive să intre într-un amplu proces de modernizare și reabilitare.

Consider că sportul dâmbovițean, sportivii, dar și suporterii echipelor noastre merită nu doar o sală de sport, ci o adevărată arenă în care să se desfășoare meciurile de nivel național, european și, de ce nu, de nivel mondial.

Ne dorim ca proiectul viitoarei Săli a Sporturilor să arate, cel puțin, la fel de bine ca cele implementate până acum de Compania Națională de Investiții! Mulțumim Guvernului României pentru decizia luată!

Onoare muncii!

Cum arată alte săli reabilitate prin CNI:

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.