În ciuda agitației lui Volintiru, SRS este membru al PNL! Senatorul desființează pretențiile președintelui interimar al PNL Dâmbovița

sorin-rosca-stanescu-volintiru-pnl

Întors în PNL cu agrementul conducerii centrale a partidului, senatorul de Dâmbovița, Sorin Roșca Stănescu, a devenit rapid un ghimpe în barba președintelui interimar al PNL Dâmbovița, Mihail Volintiru. Cu lecții trecute neîncheiate, „dialogul” dintre cei doi a înviat la nivel public, imediat ce Volintiru s-a ridicat iritat în Delegația Permanentă Națională și a cerut ca SRS să plece din sală. A fost „potolit” de însuși Crin Antonescu și i s-a comunicat că senatorul e din nou membru liberal, la Organizația Sector 1.

Mai departe, interimarul PNL Dâmbovița a contestat vehement întoarcerea lui Roșca Stănescu, solicitându-i îndeplinirea a 3 condiții:

  • Să plătească restanțele la cotizație;
  • Să plătească restanțele neachitate din campania electorală pentru parlamentare;
  • Să-și ceară scuze membrilor PNL Dâmbovița și lui Volintiru „pentru toate mizeriile pe care, de-a lungul timpului, le-a spus pe toate canalele media”.

Ieri, a venit și răspunsul senatorului, în emisiunea Față în față de la Columna TV. SRS a luat pe rând pretențiile lui Volintiru:

Ne-au despărțit, încă din campania electorală pentru parlamentare, prea multe lucruri și, de-atunci, n-a mai existat nimic care să ne-apropie. Deci, acesta este motivul pentru care PNL a decis, cu mai multă vreme în urmă, ca eu să fiu în Biroul Politic al Sectorului 1 București, care echivalează cu un județ, e același lucru. Eu am activat acolo, am plătit cotizație acolo. Nu puteam plăti în două locuri. Eu am cerut acordul Secretariatului partidului ca să optez pentru una din cotizații, că nu pot plăti în toate părțile unde mă trimite partidul, și s-a decis să plătesc la Sectorul 1, ceea ce am și făcut și ceea ce și fac.

Există o sumă în litigiu între mine și firma personală a domnului Volintiru, legată de contravaloarea unor bannere pe care fiecare dintre noi le-a numărat în mod diferit.

Eu nu am atacat niciun membru al PNL Dâmbovița și nici măcar pe domnul Volintiru, dar a spune public că un personaj poartă bască, de pildă, deci a transmite o realitate în mod public, nu înseamnă un atac.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.