Începe Crizantema de Aur, marele eveniment muzical al Târgoviștei / surprize pentru public în fiecare seară

Comunicat de presă

Festivalului Naţional de Interpretare şi Creaţie a Romanţei „Crizantema de aur”, marele eveniment muzical al oraşului Târgovişte, a ajuns în acest an la cea de a 56-a ediție.

Între 19 şi 21 noiembrie, de la ora 18, organizatorii apreciatei manifestări culturale îi invită pe iubitorii acestui gen muzical, în atmosfera romantic, creată la Cinematograful Independența, unde “romanța este dor”, cum ne spune sloganul acestei ediții.

Organizat neîntrerupt din anul 1968, Festivalul este, şi în acest an, o rampă de lansare pentru tineri interpreți şi compozitori din țară şi din diaspora, dar şi un prilej de a-i asculta pe cântăreții consacrați şi de a-i omagia pe seniorii domeniului.

Fiecare seară are o surpriză pentru public. În prima, de pildă, vor urca în scenă, între alții, premiații din 2022, Liliana Naciu şi Florian Popa, dar şi seniori ai romanței, precum Daniela Vlădescu sau Gina Pătraşcu. Între vedetele care vor bucura inima publicului se numără şi îndrăgitul Fuego.

Evenimentul de amploare este organizat de Primăria şi Consiliul Local Municipal Târgovişte, Consiliul Judeţean Dâmboviţa, Teatrul „Tony Bulandra”, Centrul Judeţean de Cultură Dâmboviţa, în colaborare cu Ministerul Culturii, Uniunea Compozitorilor şi Muzicologilor din România și cu Uniunea Muzicienilor din Moldova.

Nu ratați evenimentul muzical la toamnei, la Târgovişte!

Teatrul „Tony Bulandra” Târgoviște

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.