Începe Turneul Memorial „Nicu Ciupercă” la tenis de câmp / peste 80 de jucători din toată țara (detalii)

Debutează, astăzi, unul dintre cele mai importante turnee de tenis de câmp din regiune – Memorialul „Nicu Ciupercă”, ediția a VI-a, dintre care ultimele patru organizate sub egida Federației Române de Tenis. Competiția a strâns nu mai puțin de 85 de jucători din toate colțurile țării: București, Botoșani, Cluj, Brașov, Argeș, Ialomița, Brăila, Vrancea, Prahova și Dâmbovița. Este, din acest punct de vedere, cel mai mare turneu organizat la Târgoviște.

Competiția propune 8 probe de simplu și 4 de dublu; în premieră, vom avea și probă de dublu-mixt. Decanul de vârstă al participanților este un dâmbovițean, Constantin Graur – 75 de ani.

Marian Grigorescu, director turneu: Va fi un turneu de calitate, sunt convins. Am reușit, în edițiile anterioare, să ne facem o bună reclamă, în sensul cel mai corect, iar sportivii au apreciat organizarea și condițiile de aici. Dovadă numărul foarte mare de înscrieri. Aici se cuvin câteva mulțumiri: firmei Vascony, dnei Anca Ciupercă, celor care se ocupă de amenajarea ireproșabilă a terenurilor, clubului Altius, arbitrilor etc. Și, sigur, cea mai mare recunoștință o îndreptăm către Nicu Ciupercă, acolo, sus, prietenul care ne adună împreună în fiecare an.

Turneul se desfășoară pe terenurile de la Baza Sportivă Vascony și Baza Chindia, în perioada 5-9 mai.

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.