Întâlnire regională PRO ROMÂNIA la Târgoviște / declarații Adrian Țuțuianu și Marian Neacșu

PRO ROMÂNIA Dâmbovița a găzduit, astăzi, la Târgoviște, o întâlnire regională a partidului, eveniment la care au participat liderii organizațiilor județene din Prahova, Ialomița, Călărași, Giurgiu, Argeș, Teleroman și Dâmbovița. Reuniunea a fost condusă de către Adrian Țuțuianu și Marian Neacșu, cei 2 coordonatori politici ai partidului la nivelul regiunii. Scopul întâlnirii a fost de stabilire a unor măsuri organizatorice pentru perioada imediat următoare, necesare pregătirii alegerilor interne din partid și parte a efortului de reconstrucție care are loc în această perioadă.

Adrian Țuțuianu:

De ce ne-am întâlnit astăzi? În primul rând, pentru că am stabilit responsabilități la nivel național pentru membrii conducerii centrale a partidului. Este prima întâlnire în acest format, una în cadrul căreia am discutat despre viitor, în principal, legat de reconstrucția proiectului nostru politic și vă pot spune, ca o primă concluzie, că există o unanimitate în sensul că acest proiect trebuie continuat, că el poate fi relevant pentru scena politică românească și că, în anul 2024, PRO ROMÂNIA poate fi un partid de care să depindă construcția alianțelor politice pre sau post electorale.

În al doilea rând, din discuția cu toți colegii noștri, a rezultat nevoia consolidării identității noastre politice ca partid de centru-stânga, modern, pro-european, un partid care să aibă și o viziune naționalistă, civică.

A treia concluzie: există disponibilitatea tuturor colegilor noștri de a ne preocupa foarte serios în acest an pentru organizarea alegerilor interne la nivel de comune, orașe, municipii, a conferințelor județene de alegeri, iar la final, să fim în măsură și să ne permită evoluția pandemică să organizăm congresul național al partidului, unde să venim cu un program politic și un program de guvernare.

Marian Neacșu:

Concluzia cea mai importantă este că proiectul PRO ROMÂNIA continuă. Noi am început să avem întâlniri la nivel național, la nivelul conducerii centrale a partidului, ne întâlnim săptămânal și luăm decizii, în primul rând, pentru funcționalitatea și buna organizare a partidului. Unul dintre lucrurile care ne-au lipsit de la momentul alegerilor europarlamentare încoace și au condus la un rezultat nemulțumitor în campaniile electorale de anul trecut a fost tocmai insuficienta organizare.

Cel mai important bagaj politic al PRO ROMÂNIA îl reprezintă aleșii noștri locali. Nu mai avem tribuna parlamentară pentru a putea să ne precizăm opiniile referitor la viața publică, motiv pentru care am decis – și este foarte corect să facem așa – să ne întoarcem și mai mult fața către aleșii noștri locali.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.