Investiții în infrastructura educațională, la Niculești: extindere de școală și grădiniță reabilitată

niculesti (4)

Președintele Consiliului Județean Dâmbovița – Adrian Țuțuianu, primarul comunei Niculești – Dorinel Soare, prefectul Victor Sanda și inspectorul școlar general – Luminița Preda au inaugurat astăzi două obiective de investiții în comună: extinderea școlii cu clasele I-VIII din satul Ciocănari și reabilitarea/modernizarea grădiniței nr. 3 din satul Niculești.

La Ciocănari, au fost realizate o nouă sală de cursuri (dotată cu mobilier nou) și grupuri sanitare moderne. Valoare lucrărilor se ridică la aprox. 400 mii lei, fonduri acordate din bugetul local.

Adrian Țuțuianu: Am vrut să maecăm astăzi în mod festiv inaugurarea unui local de școală refăcut și extins de care se vor bucura copiii dumneavoastră. Am înțeles că sunt 200 de copii; dacă mă uit, sunt foarte mici, deci o să avem populație școlară mulți ani de-acum încolo. Eu cred că este nevoie să susținem toți – familie, atutorități și inspectorat școlar, accesul la școală de calitate pentru toți copiii din această țară. Mă bucur că s-a finalizat această investiție. Mi-aduc aminte că am venit în urmă cu 2 ani aici, undeva în față, am avut o întâlnire cu caracter electoral. Școala arăta într-un fel atunci, astăzi arată așa cum trebuie să arate o școală în secolul 21. Îl felicit pe domnul primar, consiliul local, conducerea școlii. Să fie într-un ceas bun!

niculesti (1) niculesti (2) niculesti (3)

Cel de-al doilea obiectiv inaugurat a fost grădinița cu program normal nr. 3 din satul Niculești, ale cărei încăperi au fost transformate în spații dedicate poveștilor. Investiția, suportată tot din bugetul local, a fost de 200 mii lei.

Onoare muncii!

niculesti (5) niculesti (7) niculesti (8) niculesti (9)

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.