INVESTIȚIE FINALIZATĂ: A fost inaugurat dispensarul uman din comuna Răzvad!

foto1

S-a întâmplat astăzi, la Răzvad, inaugurarea unui proiect pe care comunitatea îl aștepta de foarte mult timp – dispensarul uman din localitate, obiectiv abandonat în ultimii 20 de ani. El a fost introdus la finanțare anul trecut, prin Programul Național de Dezvoltare Locală (OUG 28/2013), iar astăzi este finalizat.

Dispensarul a  fost reabilitat, extins, modernizat, împrejmuit și dotat cu aparatură medicală, investiția ridicându-se la 850.000 lei.

La inaugurare au fost prezenți primarul Emanuel Spătaru, președintele CJD – Adrian Țuțuianu, vicepreședinții Alexandru Oprea și Corneliu Ștefan, consilieri județeni și locali, oameni ai locului.

Emanuel Spătaru: Astăzi ne aflăm în fața unui dispensar uman așa cum ar trebui să aibă o comună ca și a noastră. Astăzi reușim să finalizăm un dispensar uman, pe care, după mai bine de 20 de ani de nepăsare, a trebuit să-l repunem în funcțiune și să-l redăm cetățenilor comunei Răzvad. (…) Răzvadul a intrat pe un făgaș corect și ne dorim ca tot ce avem în comună să arate așa cum arată dispensarul de aici.

Adrian Țuțuianu: Chiar dacă anul 2016 a fost un an dificil, pentru noi, autoritățile județene, investiția în sănătate a fost o prioritate. Și sunt bucuros că am finalizat în urmă cu 3 săptămâni dispensarul TBC de la Dealu Mare, din municipiul Târgoviște, o investiție de 16 miliarde lei vechi; suntem în curs de achiziție – și, probabil, o vom finaliza până la sfârșitul anului – a unei stații de oxigen la Spitalul Județean, costă 1 milion de euro; foarte important este că am început de circa 2 săptămâni de zile lucrările de reabilitare a Spitalului de la Moroeni, care era, practic, abandonat de peste 35 de ani de zile și cred eu că în 2-3 ani, cu eforturi serioase, vom reda sistemului medical din România o locație care a avut cândva adresabilitate națională. Ca urmare, lucrarea finalizată astăzi se înscrie în ceea ce noi considerăm a fi prioritar, adică: drum, apă, canal, școală, spital.

Onoare muncii!

foto2 foto3 foto4 foto5 foto6 foto7 foto8 foto9 foto10

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.