IPJ Dâmbovița: Ședință festivă de Ziua Poliției (Foto + Comentariu)

ziua-politiei-dambovita 1 (8)

S-a întâmplat azi la Corpul K al Universității „Valahia” ședința festivă dedicată Zilei Poliției Române. Fără să abunde în lucruri spectaculoase, descrierea arată așa:

  • Au fost prezenți: IPS Nifon – Arhiepiscop și Mitropolit al Târgoviștei, Victor Sanda – prefect, Adrian Țuțuianu – președinte CJD, Ioan Marinescu – vicepreședinte CJD, Eugen Pătrașcu – viceprimar Târgoviște, Ciprian Prisăcaru – viceprimar Târgoviște, Călin Oros – rector Universitatea „Valahia”.
  • Șeful IPJ Dâmbovița, Danil Zepiși, s-a ocupat cu cele trebuincioase în calitate de gazdă, chestiune în care s-a săturat de citit: mesajele superiorilor de la București, diplomele acordate oficialităților (nu cred c-a fost vreuna ratată) și câteva zeci de nume ale polițiștilor avansați în grad. Bașca efortul de a lăuda bunele relații pe care le are cu celelalte instituții (alde Consiliul Județean, Primăria Târgoviște).
  • Din partea PDL PNL Dâmbovița, l-am văzut pe Sandu Tolea, scaun lângă scaun cu directorul MDI TV, Dan Miculescu. Echipa s-a completat când, spre final, a intrat și Andrei Plumb.
  • IPS Nifon a vorbit despre păcat ca infracțiune (sau invers) și despre simbolistica serbării Zilei Poliției pe 25 Martie (Buna Vestire).
  • Prefectul a spus că nu e orator, dar că se simte mândru… (n-am ascultat fraza până la sfârșit).
  • Președintele Consiliului Județean, Adrian Țuțuianu, a pus condimente în discurs. Dincolo de felicitările adresate polițiștilor, dincolo de angajamentul că-i va susține în continuare în demersurile pentru obținerea drepturilor ce li se cuvin, dincolo de felicitări și aplauze, a ținut să-l altoiască de 2 ori pe Zepiși: (i) Mai întâi, cu o remarca sărată cum că era gata să-și facă alt program, neștiind dacă va fi invitat, așa cum s-a întâmplat, de pildă, la inaugurarea sediului Poliției Răcari din decembrie 2013. (ii) Apoi, cu un final gen: O să-l rog pe domnul inspector-șef, când mai vine pe la domnul prefect, să-și facă timp să treacă și pe la mine, pentru că sunt și lucruri foarte complicate și pe care vreau să le aduc la cunoștință, mai înâti direct. Sunt și aspecte unde, poate, nu ar merita atâtea felicitări.

Onoare muncii! Pe loc repaus!

ziua-politiei-dambovita 1 (1)ziua-politiei-dambovita 1 (2)ziua-politiei-dambovita 1 (3)ziua-politiei-dambovita 1 (4)ziua-politiei-dambovita 1 (5)ziua-politiei-dambovita 1 (6)ziua-politiei-dambovita 1 (7)ziua-politiei-dambovita 1 (9)ziua-politiei-dambovita 1 (10)ziua-politiei-dambovita 1 (11)ziua-politiei-dambovita 1 (14)ziua-politiei-dambovita 1 (12)ziua-politiei-dambovita 1 (13)

Comentarii

comentarii

Un Comentariu

  1. SOC, vicepresedientele cjd marinescu a dat cu ochii de inaltpreasfiintia sa NIFON.
    Se pare ca are ceva pacate la activ de este asa socat. sper sa ajunga la loc cu caldură, mare, mare.

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.