Legături financiare între candidatura lui Orban la București și numirea lui Miculescu la PNL Dâmbovița?

LUDOVIC-ORBAN-FANE-157

Numirea lui Dumitru Miculescu drept copreședinte PNL Dâmbovița, în locul lui Ludovic Orban, alimentează un scenariu care-i leagă pe cei doi dincolo de teoria vânturată public, a consolidării PNL în județ. Schimbarea a venit imediat după ce Ludovic Orban a fost desemnat candidat la Primăria București, candidatură pentru care domnul Miculescu s-ar dovedi extrem de generos.

Spune Alexandru Oprea, secretar executiv PSD Dâmbovița:

Încă o dată, s-a dovedit că dumnealor nu au nimic de-a face cu ceea ce s-a chemat „interesul național”, ci au de-a face cu ceea ce se cheamă „interesul propriu”. Probabil, dl „Mengele” (n.r. – Ludovic Orban, vezi aici) a judecat încă o dată, în spiritul extrem de pragmatic care-l caracterizează și a ales ce-i mai bine pentru dumnealui, și nu pentru reprezentanții PNL Dâmbovița.

Am cunoscut în timp real conținutul negocierilor de la București și eram la curent cu întâlnirea, cu participanții, cu ce s-a hotărât și ce s-a promis, inclusiv cu dedesubturile financiare ale acestei înțelegeri. Mă refer la finanțarea campaniei electorale a domnului candidat Ludovic Orban. Aceste date le vom transmite către instituțiile statului.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.