Leonardo Badea și Ionuț Săvoiu, optimism total față de șansele lui Victor Ponta

leonardo badea - ionut savoiu

La Conferința Județeană Extraordinară care a umplut vineri, 12 septembrie, Sala Polivalentă din Târgoviște cu peste 4000 de social-democrați, discursurile au fost centrate în jurul unei singure idei, repetată la nesfârșit de cei care vorbit mulțimii: Victor Ponta – Președinte. Optimismul nelimitat a umplut frazele mesagerilor, doi dintre parlamentarii dâmbovițeni, Leonardo Badea și Ionuț Săvoiu referindu-se cu încredere totală la candidatura actualului premier.

Leonardo Badea: Eu sunt convins că nu greșesc când spun că Victor Ponta va fi viitorul președinte al României. Sunt convins că noi toți avem dreptate și suntem de partea cea bună când spunem că Victor Ponta trebuie să fie președintele României. Și sunt convins că, atunci când mă uit spre scenă, văd foarte mulți pesediști care sunt pregătiți să intre în lupta cea mare. Când mă uit în sală, văd foarte mulți pesediști, care au pancarte, care au vuvuzele, care au, înainte de toate și dincolo de aceste lucruri, speranța că vom trăi într-o Românie mai bună, într-o Românie în care copiilor noștri să le fie mai bine. Dar lucrul cel mai important este că, dincolo de această sală, afară, în județul Dâmbovița, sunt foarte mulți, din ce în ce mai mulți, cei care gândesc ca noi.

Ionuț Săvoiu: Sunt extrem de bucuros să fim atât de mulți la Târgoviște, în Cetatea de Scaun, unde Dâmbovița trimite un mesaj de susținere totală pentru Victor Ponta. Victor Ponta va sprijini Dâmbovița. Victor Ponta va putea continua programul de măsuri care să ducă România acolo unde este locul ei în Europa, să ducă Dâmbovița acolo unde trebuie să fie și Târgoviște să reprezinte, de-acum încolo, ceea ce a reprezentat în istoria României.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.