Liviu Dragnea a semnat contractele de finanțare REGIO pentru Grupul Școlar Agricol Voinești și Școala Gura Șuții

liviu dragnea - semnare contracte voinesti si gura sutii (1)

S-a întâmplat astăzi, la Târgoviște, semnarea a 2 noi contracte de finanțare pentru reabilitarea infrastructurii educaționale din județ, urmare a realocării de fonduri în cadrul Programului Operațional Regional. Semnatarii au fost vicepremierul Liviu Dragnea, directorul ADR Sud Muntenia – Liviu Mușat și primarii celor două comunități beneficiare – Gabriel Sandu (Voinești) și Constantin Dinu (Gura Șuții).

Reabilitare Grup Școlar Agricol Voinești este un proiect în valoare totală de 1.007.683 lei, din care 549.968 reprezintă fonduri FEDR și 84.112 – fonduri de la bugetul național.

Modernizare Școală clasele I – VIII, sat Gura Șuții este un proiect în valoare totală de 729.602 lei, din care fonduri FEDR – 497.692 lei și de la bugetul național – 76.117 lei.

Liviu Dragnea: Este vorba aici de programul de reabilitare școli, finanțat prin fonduri europene , după ce am realocat 240 mil Euro din alte programe operaționale – de la POS Transport și POS Mediu – pentru a continua lucrările la sutele de școli sau sutele de șantiere, deschise în anii precedenți, începând cu 2007, în toată țara. Este vorba de aproape 500 de școli, care vor fi reabilitate, la care vor fi finalizate lucrările începute în anii precedenți – din păcate lucrări sistate, și școli care au fost în prag de a fi abandonate, ca investiții.

Tot astăzi, vicepremierul a înmânat cheile a 12 microbuze școlare către beneficiarii din județ.

Onoare muncii!

liviu dragnea - semnare contracte voinesti si gura sutii (2) liviu dragnea - semnare contracte voinesti si gura sutii (3) liviu dragnea - semnare contracte voinesti si gura sutii (4)

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.