Liviu Dragnea îi răspunde (și) lui Radu Popa: Sunt zile în care ies la iveală cei care au avut, poate, alt proiect în campanie!

Liviu-Dragnea-la-sediul-PSD-12.11-1

foto: psd.ro

S-a întâmplat ieri ca mai mulți oameni din PSD să-și facă glorie pe scările de la intrarea în sediul central, solicitând un pas înapoi din partea lui Liviu Dragnea, președinte executiv și cel care a condus campania electorală a lui Victor Ponta. Alături de Dan Șova, Marian Vanghelie sau Robert Negoiță, cel care a atacat fără menajamente s-a numit deputatul Radu Popa, parlamentar PSD de Târgoviște. Aveți declarațiile AICI.

La câteva ceasuri, au apărut și reacția împricinatului. Liviu Dragnea le transmite contestatarilor să aștepte Comitetul executiv de săptămâna viitoare, acolo unde lucrurile se vor tranșa definitiv. Unde „definitiv” poate să însemne și excluderi.

Liviu Dragnea: 

Eu am vorbit cu foarte mulţi colegi ieri toată ziua, azi-noapte şi astăzi. În legătură cu cei care au cerut ce spuneţi dumneavoastră (n.a. – demisia!), eu o să le răspund în partid, eu nu răspund niciunui coleg de partid prin presă.

Eu nu spun acum cine ar trebui să plece, dar aceste zile sunt niște zile importante, în care ies la iveală toți cei, nu știu dacă sunt puțini sau mulți, care au avut, poate, alt proiect în această campanie și în precampanie. Și ne uităm cu atenție pe rezultate și pe fapte. Astea sunt lucruri care vor trebui tranșate definitiv în Comitetul executiv de săptămâna viitoare, dacă vrem să avem un partid care să poată să solicite data viitoare și functia de presedinte, pentru că vot politic ia PSD și ia cel mai mare vot politic tot timpul la fiecare alegeri.

E posibil să ajungem și la excluderi. Nu vreau să ajungem acolo, dar…

Nici președintele PSD, Victor Ponta, n-a fost mai lejer în exprimare, arătându-le celor care doresc exploatarea acestui moment pentru interese de ordin personal că ușa de la ieșire e larg deschisă:

Peste o săptămână, peste două, după ce ne gândim bine de tot, împreună cu Liviu Dragnea, cel care a fost întotdeauna omul alături de care am făcut echipă şi alături de care am câştigat multe bătălii electorale, iată, acum am pierdut una, şi alături de toţi colegii noştri din ţară şi cei care au câştigat şi cei care au pierdut, putem să tragem concluzii şi să schimbăm PSD în direcţia în care oamenii o aşteaptă. Nu în direcţia în care vrem noi, câţiva lideri. Până atunci, însă, cu toată autoritatea şi sprijinul pe care încă îl am în PSD, voi avea grijă să păstrez acest partid unit şi să ne despărţim drumul de toţi cei care-şi doresc altceva în viaţă sau cei care consideră că acum e momentul să obţină vreun avantaj personal.

În fine, și președintele PSD Dâmbovița, Adrian Țuțuianu, a făcut ieri apel la calm și reținere de la declarații care pot afecta partidul.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.