Liviu Dragnea înmânează mâine, la Târgoviște, cheile a 12 microbuze școlare!

tutuianu-dragnea

Se va întâmpla mâine dimineață, în jurul orei 10.00, ca vicepremierul și ministrul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, Liviu Dragnea, să vină la Târgoviște într-o acțiune de lucru în 2 etape.

Mai întâi, va înmâna beneficiarilor din 12 localități dâmbovițene cheile a 12 microbuze școlare, din totalul de 17 care au fost alocate județului Dâmbovița în prima etapă (iulie-septembrie). Localitățile beneficiare sunt: Bărbulețu, Buciumeni, Bucșani, Cornățelu, Dragomirești, Lucieni, Nucet, Ocnița, Răscăeți, Tătărani, Vișina și Vișinești. Alte 5 microbuze (I.L. Caragiale, Braniștea, Mătăsaru, Tărtășești, Vulcana Băi) au fost deja predate beneficarilor în cadrul festivității care a avut loc în 23 iulie, la București (citiți AICI).

Nu sunt singurele microbuze școlare care vor ajunge în Dâmbovița. În cea de-a doua etapă, preconizată a se desfășura în perioada octombrie – decembrie 2014, alte 10 microbuze vor fi predate către beneficiari din județ.

În partea a doua a vizitei sale, Liviu Dragnea va semna alături de președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Adrian Țuțuianu, o serie de contracte de finanțare pe OUG 28/2013 (Ordonanța pentru aprobarea Programului național de dezvoltare locală).

Să fie primit! Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.