Liviu Dragnea, la Târgoviște, despre activitatea Guvernului Cioloș: Slabă, dezamăgitoare și riscă să devină periculoasă!

tutuianu- dragnea - stan

Președintele Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, s-a aflat astăzi într-o vizită în județul Dâmbovița. A mers, alături de președintele PSD și CJ Dâmbovița, la Parcul Industrial Priboiu, unde au discutat cu salariații firmelor din parc, după care a susținut o conferință de presă la sediul organizației județene.

Liviu Dragnea a vorbit despre activitatea premierului și a miniștrilor tehnocrați în cele 6 luni de la învestitură: Este o activitate slabă, dezamăgitoare și, repet, riscă să devină periculoasă. Cred că îl depășesc pe Boc în sensul negativ și se duc cu viteză către primul loc, care se părea că nu va fi reatins de nimeni, guvernul PNȚCD din 1996 – 2000, până să vină dl Isărescu. Practic, din păcate, cu câteva excepții (Ministerul de Interne, Ministerul Apărării, Ministerul Dezvoltării, Externele, probabil), oamenii ăștia nu știu ce să facă. Și asta nu vă spunem din povești sau că am citit în ziare sau pe surse. Funcționarii de acolo vorbesc, încă mai au dreptul ăsta, să vorbească, și spun. (…) După părerea mea, dincolo de incompetență, oamenii ăștia nu-și iubesc țara. Pentru că, dacă ți-ai iubi țara pe care o guvernezi, totuși, nu ai putea să dormi liniștit dacă ar trece luni după luni și tu nu faci nimic sau, dimpotrivă, faci rău.

În urmă cu 3 zile, aflat și el la Târgoviște, fostul Prim Ministru Victor Ponta a descris Guvernul Cioloș ca fiind „o catastrofă”. Dragnea a comentat ironic: E un cuvânt prea greu și nu poate să-l ducă guvernul.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Un Comentariu

  1. moshu49 says:

    i-auzi, ia, la lumea rea: „un jaf fara seaman practicat la Ministerul Dezvoltarii Regionale pe cand acesta era condus de Liviu Dragnea … cu sprijin consistent din partea premierului Victor Ponta” (din Raportul Curții de Conturi – aprilie 2015)
    citește și dă-l mai departe, ca la Doftana 😉

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.