Ludovic Orban, despre relația cu fostul susținător, Virgil Guran (PNL): A rămas în pat cu PSD, înseamnă că se simte bine!

Fostul premier, Ludovic Orban, a fost prezent, astăzi, la Târgoviște, pentru evenimentul de lansare a partidului Forța Dreptei în Dâmbovița. Orban a vorbit și despre dialogul cu unii dintre foștii colegi din PNL, întrebat, în mod aparte, despre relația cu unul dintre foștii săi mari susținători, președintele PNL Dâmbovița, Virgil Guran, care a refuzat să-l urmeze în noul proiect:

Este o opțiune de conștiință. Eu nu am tras de nimeni să vină în proiectul meu. Faptul că cineva a rămas în PNL după ce PNL și-a trădat electoratul – că asta a fost, trădare, să readuci PSD-ul la putere, să-l pui la butoane, să fii într-o alianță guvernamentală cu PSD, adversarul politic – eu nu am vrut să fiu complice la această trădare. Cine-a rămas în pat cu PSD-ul înseamnă că se simte bine, iar pentru mine nu mai reprezintă un interlocutor. Din punct de vedere politic, în momentul în care el a rămas într-o formațiune condamnată la vasalitată față de PSD pentru cel puțin 7 ani de-acum înainte, nu poate fi partener cu mine.

Forța Dreptei Dâmbovița este condusă de un grup de inițiativă format din 13 persoane, avându-l președinte pe deputatul Gabriel Plăiașu.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.