Mâine, debutează Memorialul „Nicu Ciupercă” la tenis de câmp / astăzi, se împlinesc 7 ani de la trecerea sa în veșnicie

Se împlinesc, astăzi, 7 ani de la trecerea în veșnicie a lui Nicu Ciupercă, om de afaceri, cetățean de onoare al municipiului Târgoviște (post-mortem) și iubitor al sportului alb. În memoria sa, mâine debutează a VIII-a ediție a turneului de tenis care-i poartă numele, organizat sub egida Federației Române de Tenis.

Competiția va avea loc pe terenurile de la Baza Sportivă Vascony și Baza Chindia și se bucură de prezența a zeci de jucători din toată țara (București, Ploiești, Constanța, Brașov, Cluj, Brăila, Slobozia, Câmpina, Câmpulung și, sigur, localnicii târgovișteni). Este, din acest punct de vedere, unul dintre cele mai puternice turnee regionale.

Vor fi probe de simplu și dublu masculin, simplu feminin și dublu mixt

Marian Grigorescu, director turneu: Turneul a crescut de la an la an și suntem mândri să putem găzdui aici, la Târgoviște, o competiție atât de puternică. Edițiile anterioare au fost apreciate la superlativ și ne-am făcut, ca să spun așa, o bună reclamă sub toate aspectele: organizare, terenuri, condiții, premii. Mulțumiri se cuvin firmei Vascony, dnei Anca Ciupercă, arbitrilor, organizatorilor pentru că fac posibil acest memorial. Iar, dincolo de toți, recunoștința se înalță către Nicu Ciupercă, prietenul care a reușit să ne aducă împreună și anul acesta.

Comentarii

comentarii

Un Comentariu

  1. Ma bucur sa vad ca se desfasoara a VIII-a editie a turneului de tenis dedicat lui Nicu Ciuperca, o figura importanta in comunitatea noastra. Este ocazia perfecta de a-i aduce un omagiu si de a ne aduna, ca prieteni, sub egida sportului alb, pasiunea sa. Multumiri celor care fac posibila aceasta competitie si sper sa continuam sa avem parte de editii de succes.

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.