Maraton de vaccinare cu premii oferite de SOCERAM – CEMROM (mașini, televizoare, combine frigorifice, fiare de călcat) / DETALII

Directia de Sanatate Publica Dambovita in colaborare cu grupul de firme Soceram – Cemrom, Institutia Prefectului – judetul Dambovita, Primaria comunei Doicesti si Serviciul de Ambulanta Dambovita organizeaza  maratonul  de vaccinare pentru prevenirea infectiei SARS-COV 2.

Evenimentul va avea loc la Casa de Cultura – Colonie, loc.Doicesti si in toate centrele de vaccinare din judetul Dambovita, in perioada 4-5-6 iunie/prima doza, intre orele 08.00 – 20.00.

Actiunea este una inedita, fiind implicate si premii asigurate de grupul Soceram-Cemrom, in cadrul unei tombole organizate cu aceasta ocazie.

  • Premiul cel mare – 2 Dacia Logan
  • 50 Smart TV Samsung
  • 50 combine frigorifice Arctic
  • 500 fiare de calcat

*extragerea premiilor va avea loc in data de 28 iunie 2021, ora 12:00, la Casa de Cultura-Colonie si va fi transmisa live pe facebook.Pentru ridicarea premiului se va prezenta adeverinta de vaccinare cu schema completa.

Participa la tombola toate persoanele care incep schema de vaccinare in toate centrele din judetul Dambovita in perioada 4-5-6 iunie 2021.

Vaccinarea rămâne soluția sigură și eficientă pentru învingerea pandemiei COVID-19.

OM CU OM OPRIM PANDEMIA!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.