Marin Antonescu, despre colaborarea cu Adrian Țuțuianu: Dacă e, ne înțelegem din priviri!

marin antonescu 2

A vorbit aseară (nea) Marin Antonescu, la Columna TV, despre noua treabă în care s-a (a fost) băgat, aceea de vicepreședinte al Consiliului Județean Dâmbovița. Dincolo de explicațiile gestului care a determinat alegerea sa ca vicepreședinte, explicații pe care le-am prezentat pe larg AICI, omul a vorbit și despre cum va lucra în echipă cu președintele Adrian Țuțuianu, cunoscut fiind bagajul istoric comun și ne-comun al amândurora. A zis așa:

Eu colaborez instituțional, ca să-l citez iar pe Iohannis, cu oricine. Instituțional și personal, ca să ne-nțelegem. Și, hai să spunem lucrurilor pe nume, iertată fie-mi lipsa de modestie la început de an, și eu, și domnul Țuțuianu suntem niște oameni care știm carte. Adică nu ne ducem așa, să ne certăm de dragul de a ne certa. Om avea noi ceva personal sau n-om avea, nici noi nu știm, dar…

Eu cu domnul Țuțuianu nu trebuie să negociez. Că așa ne-a adus viața. Dacă e, ne înțelegem din priviri. Eu eram prefect și domnul Țuțuianu mi-a fost consilier. Vă dați seama că între noi au avut loc discuții prelungi, cu propuneri, contrapropuneri. Ne-am consfătuit îndelung, ne cunoaștem.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.